MENÜ

Counter Strike 1.6 VS Source
Előre is köszönjük az oldal látogatását

Történet

Counter-Strike: Source (röviden: CSS vagy CS:S) a Counter-Strike (röviden: CS) újabb, Source Engine-es változata.

A CSS játékmenete nem sokban különbözik a CS játékmenetétől, a lényegesebb különbség inkább technikai, grafikai jellegű. A CSS aSource Engine-t használja, amit a Half-Life 2 is, míg a CS a Half-Life által használt GoldSrc motort használja. A CSS grafikája sokkal szebb a CS grafikájánál, és az úgynevezett netcode-ja is sokban különbözik a CS netcode-jától. Továbbá a CSS-ben az AS típusú pályák nincsenek hivatalosan támogatva.
2010. június 23-án a játék megjelent Mac OS X platformra és egy átfogó frissítést is kapott az eddig Windows-ra kiadott verzió is. Korszerűsített Source motor, továbbá 144 féle teljesítmények (achievements), globális statisztika és egyéb újdonságok.

 

Játékmenet


Túszos pályák (CS) [szerkesztés]

A CS pályákon túszok vannak elhelyezve a T-k kezdő helye környékén, és a túszokat kell a CT-knek a rescue zónába vinni, ami a CT kezdő környékén van.

Nyernek a T-k, ha
-Minden CT meghal
-A beállított időn belül nem visznek minden élő túszt a CT-k a rescue zónába
Nyernek a CT-k ha
-Minden T meghal
-Minden élő túszt a beállított köridő lejárta előtt elvisznek a rescue zónába

Bombás pályák (DE) [szerkesztés]

A DE pályákon a terroristák feladata az, hogy egy adott időn belül (általában 1:45 vagy 2:00) a bombalerakó helyek valamelyikére (egy pályán általában kettő van) bejutva lerakják a bombát - melyet a kör elején kap meg egy először véletlenszerűen kiválasztott játékos, majd sorban kapják utána a társai a következő körök folyamán - majd biztosítsák, hogy a bomba felrobban. A CT-k megpróbálják megakadályozni a terroristák bejutását a bombalerakókra, illetve - ha már lerakták a bombát - hatástalanítani azt az adott időn belül (általában 35 másodperc). A Defuse Kit nevű eszközt megvásárolva lényegesen gyorsabban lehet hatástalanítani a bombát.

Nyernek a T-k, ha
-Minden CT meghal
-Felrobban a bomba (akkor is nyernek, ha már egy T sem él, de a bomba felrobban)
Nyernek a CT-k ha
-Minden T meghal, és nincs lerakva a bomba
-A T-k a beállított időn belül nem teszik le a bombát
-A CT-k hatástalanítják a lerakott bombát
Fegyverek

A játékban a valóságban is létező fegyverek vannak, a következő kategóriákba sorolva: pisztolyok (6 db), sörétes puskák (2 db), géppisztolyok (5 db), puskák (összesen 10 db, köztükgépkarabélyok, és mesterlövész puskák), géppuska (csak 1 van: M249).

A fegyvereket a kör elején lehet megvenni, vannak olyanok, amiket csak az egyik csapat vehet (például AK-47-es, ezt csak T-k vehetnek). Azonban annak semmi akadálya nincsen, hogy egy CT felvegyen egy halott T által eldobott AK-47-et. Ha valaki felvesz egy fegyvert, természetesen a következő körökben is nála van egész addig, míg meg nem hal vagy el nem dobja. A fegyverekhez - a Counter-Strike-kal ellentétben - vásárláskor automatikusan a maximális lőszert kapja a játékos, amit minden kör elején újra megkap. A felvett fegyverekben természetesen annyi lőszer van, amennyivel előző tulajdonosa eldobta azt.

Továbbá mindenkinek van egy kése, és vehet 3 féle gránátot (2 darab villanó, 1 robbanó, 1 füst).

 

1. Kés:

2. Pisztolyok:

3. Sörétes puskák:

4. Géppisztolyok:

5. Gépkarabélyok:

6. Géppuskák:


Weboldal készítés ingyen

Szavazás

Tetszik az oldal? :P
Lenne még mit javítani :)
Nanáááááá! :D
Nagyon rossz! :(
Asztali nézet